Wil je een training volgen om je verder te specialiseren en onderscheiden van je collega’s zodat je de leerlingen nóg beter kunt helpen?

Bewegend leren

Sinds 2018 geef ik training over bewegend leren.
Dit doe ik omdat ik in mijn praktijk zie dat bewegend leren werkt. Doordat kinderen bewegen tijdens het leren (het is een middel om het doel te bereiken) krijgen ze weer plezier, zelfvertrouwen en doen veel succeservaringen op zodat de aandacht tijdens de les hoger ligt, de interesse en het doorzettingsvermogen vergroten en de leerresultaten hierdoor omhoog gaan.
Mijn missie is om zoveel mogelijk leerlingen te helpen maar dat kan ik niet alleen. Daarom geef ik training aan jou, zodat jij bovenstaande door kunt geven aan jouw leerlingen. Zo dragen we samen bij aan de leerprestaties, het geluk en de toekomst van onze leerlingen.

Er zijn verschillende varianten:

In elke training gaan we aan de slag met de theorie, doe je praktijk ervaring op en ga je zelf al aan de slag met materialen zodat je morgen jouw specialisatie in kunt zetten tijdens het begeleiden en lesgeven aan de leerlingen.

De training wordt (online) verzorgd door Linda Tukker van RT praktijk Inzicht. Specialist in bewegend leren en psychomotoriek. 
 
Tijdens de training neem ik je mee in mijn visie op begeleiding van leerlingen waarbij oog is voor het complete plaatje. Die visie komt voort uit mijn jaren ervaring voor de klas, in de praktijk en vanuit de psychomotoriek.

Veel gestelde vragen:

Kan ik de dag ná de training echt direct in mijn klas aan de slag met wat ik heb geleerd?
Ja dat kun je zeker. Je hebt alles meegekregen, je planning aangepast én zelf ook ideeën voor jouw klas uitgewerkt.
Is de training ook geschikt voor kleuterleerkrachten, passendonderwijs begeleiders of onderwijsassistenten?
Ja. In elke (S)BO klas valt er te werken met bewegend leren. Voor elk vakgebied. De training is geschikt voor zowel leerkrachten als passendonderwijs begeleiders of -ondersteuners.
Kan de training ook voor een aantal leerkrachten van dezelfde stichting worden gegeven op hetzelfde moment?
Ja dat kan. Het is zelfs mogelijk om dit op locatie te doen.
Kunnen we je ook inhuren voor een teamtraining?
Ja dat kan. Stuur een berichtje via het contact formulier en geef aan dat het om een teamtraining gaat.


Begrijpend lezen

Sinds 2020 geef ik de teamtraining op scholen over ‘Alle teksten de baas’, de begrijpend lezen aanpak van Cindy Cornelisse.
Meer lezen en een teamtraining boeken doe je via DEZE pagina