Tips voor thuis onderwijs

Vanaf 15 maart 2020 is aangegeven vanuit de ministers dat de leerlingen zo lang het Corona virus ons land in zijn greep houdt, thuis mogen blijven van school. Scholen zijn hard aan het werk om schoolpakketten te maken voor de kids om thuis te kunnen werken.

Op deze pagina deel ik de handige “tips voor thuisonderwijs” die elke werkdag op mijn facebookpagina verschijnen rond 09.30 uur. Deel gerust deze pagina met mensen uit je omgeving want iedereen kan wel wat hulp gebruiken.

Scroll naar beneden om de oudere tips te bekijken.

Dinsdag 31 maart

Maandag 30 maart

Vrijdag 27 maart

Donderdag 26 maart

Woensdag 25 maart

Dinsdag 24 maart

Maandag 23 maart

Vrijdag 20 maart

Donderdag 19 maart

Woensdag 18 maart

Dinsdag 17 maart

Maandag 16 maart

Wat nu?
Sinds gisteravond de nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt over de scholen zijn alle leerkrachten, ouders en óók de remedial teachers vol van het nieuws, stellen ze veel vragen, zoeken ze naar mogelijkheden want het #coronavirus zorgt voor uitdagingen.
Ik gaf al online begeleiding in mijn praktijk en gelukkig kan ik in tijden zoals deze daar ook op terugvallen. Het is een mooi medium voor thuisonderwijs /begeleiding.

Ouders die kids bij mij in de begeleiding hebben worden vandaag allemaal bericht over deze optie om ons zo goed mogelijk te houden aan de richtlijnen die gelden voor de komende 3 weken.

Mocht je hier als ‘outsider’ (onderwijsprofessional of ouder) ook meer over willen weten? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar linda@rtpraktijk-inzicht.nl of bel 06-41839467