Onze zoon is vooruitgegaan op begrijpend lezen dankzij deze trainingen. Hij heeft de begeleiding als erg fijn ervaren. Wij als ouders zijn door Linda op een goede manier betrokken. De resultaten zijn inmiddels aantoonbaar verbeterd en er is een toename van zijn zelfvertrouwen. Wij zijn erg tevreden. Naast haar vakkundigheid is Linda betrokken, opmerkzaam , flexibel en helder in haar communicatie. Wij zijn trots op onze zoon en zonder Linda was dit geweldige resultaat waarschijnlijk niet behaald.

S.

Linda Tukker haar lessen waren duidelijk, haar huiswerk ook. De grootte van de groep was net goed (6 kinderen). En de terugkoppeling naar mij als ouder was erg fijn.

M. K.

We zijn zo blij dat onze zoon de trainingen voor begrijpend lezen heeft gevolgd, hij heeft een groei gemaakt en is sterk vooruitgegaan. Mijn zoon heeft met plezier de trainingen gevolgd en het was zeker de moeite waard. Dank je wel Linda voor je begeleiding en aan de tijd die je aan mijn zoon hebt besteedt.

S. A.

Mijn dochter vond het super om te bewegen en spelling te leren. Ze zegt (net) zelf dat ze het met een dictee toets heeft toegepast, beter kun je niet hebben.

Meta J.

Mijn zoon heeft met heel veel plezier de rekenbootcamp en de spellingbootcamp bij Juf Linda gedaan.
Het heeft hem enorm geholpen en zijn prestaties zijn zichtbaar gestegen. Ik raad iedereen aan om bij Linda deze bootcamps te doen!

Kim van der M.

Linda is heel enthousiast, gedreven en bekwaam. Mijn zoon Sven heeft de tafels er goed in gekregen tijdens de Bootcamp. Hij kan de sommen in de klas veel sneller maken. Zijn zelfvertrouwen is gegroeid en hij heeft er lol in!

Cindy Cornelisse