Heel frustrerend vind ik het dat kinderen met tegenzin naar school gaan omdat ze worstelen met schoolse vakken. Ze weten niet welke stappen zij moeten zetten.

In plaats van een positieve mindset waarmee ze de hele wereld aan denken te kunnen, verliezen ze hun zelfvertrouwen en plezier.
Sommigen worden onzeker of ontwikkelen zelfs faalangst. Dat kan anders!

In 2016 kreeg ik het inzicht om mijn eigen praktijk op te richten. Ik wilde graag fulltime kinderen begeleiden en positieve energie meegeven zodat ze zich weer verder kunnen ontwikkelen. Helaas kreeg ik daar in mijn parttime baan als groepsleerkracht niet 100% de kans voor.

Dus werd het tijd om mijn missie en droom waar te maken. Beide werkzaamheden combineren leek de enige juiste oplossing: kinderen klaarstomen voor de maatschappij  op school en kinderen die dit nog niet op eigen kracht kunnen, daarbij begeleiden in mijn eigen praktijk.
Zo trok ik na ruim 7 jaar groepsleerkracht te zijn geweest, de stoute schoenen aan en begon ik mijn droom na te leven. Niet zoals ik altijd voor ogen heb gehad: Na mijn 40-ste een praktijk aan huis zodat ik vanuit huis kan werken, NEE, ruim 10 jaar eerder. Nog steeds heb ik daar geen seconde spijt van!

Ik ben zo blij dat ik iedere dag doe waarvan ik als kind al droomde: kinderen hulp bieden die zij nodig hebben, om daarna vol zelfvertrouwen, inzichten en hernieuwde energie weer verder te gaan.
Daar doe ik het voor: de energie en het plezier die zij opdoen wanneer het inzichtelijke ‘kwartje’ landt. Dat is in mijn ogen goud waard!

Zelf hanteer ik een groeimindset-mentaliteit, ben ik onbevooroordeeld, mee denkend, leergierig, altijd in ontwikkeling, gedreven, doelgericht, punctueel, onderzoekend, volhardend en zet ik de ander altijd op nummer 1.

 

Pas ik bij jouw kind? Druk dan op de knop hieronder en vul het formulier in.
Binnen 2 dagen zal ik contact met je opnemen.

Kennis maken