Maak gebruik van de kracht van bewegend leren om jouw leerlingen vol focus, concentratie en motivatie optimaal te laten presteren in je eigen praktijk.

Onderzoek heeft aangetoond dat leren makkelijker en plezieriger is wanneer we leerlingen niet stil laten zitten maar laten bewegen tijdens het leren. Op veel scholen en in praktijken wordt het al toegepast. Mogelijk ben jij opzoek naar óf heb je al kennis gemaakt met bewegend leren maar heeft het voor jou nog niet het gewenste effect opgeleverd omdat je leerlingen tijdens het leren snel afgeleid zijn, nauwelijks gemotiveerd zijn, ze weinig focus hebben en zich niet verantwoordelijk voelen voor hun eigen doelen.

Herken je dit?

  • Je wilt graag dat je leerlingen actief en betrokken aan je begeleiding deelnemen met enthousiasme en succes maar tot nu toe ben je zelf het hardst aan het werk
  • Je ziet bewegend leren wel als belangrijke ontwikkeling maar ervaart het als werk verzwaring want je moet ideeën en materialen hebben. Daarnaast vind je het lastig te bepalen wanneer je welke activiteiten kunt inzetten in je praktijk. Hierdoor kost het je nu veel tijd en energie
  • Je vraagt je af of al je inspanningen wel opwegen tegen het resultaat
  • Je zou graag willen zien en ervaren hoe het werkt voor jouw praktijk

Wat nou als je bewegend leren in kunt zetten in elke begeleiding, in je toch al overvolle schema zonder dat je eindeloze ruimte nodig hebt in je praktijk?

We maken het niet alleen plezieriger voor de leerlingen maar ook voor jou zodat je tijd overhoudt, structuur creëert, leerlingen geconcentreerd met de lesstof bezig zijn waarbij ze ook nog eens werken met hun hele lijf, successen ervaren en meer zelfverzekerd zijn.

De training: Inzicht in bewegend leren, is dan gemaakt voor jou!

Hoe zou het voor jou zijn als we samen aan de slag gaan om bewegend leren in je praktijk tot een succesvol dagelijks onderdeel maken. Rekening houdend met alle beperkingen, verzwaringen en bezwaren die er zijn?

Omdat je vanuit je passie en de wetenschap weet dat het werkt, gaan we opzoek naar een manier die voor jou werkt binnen de waan van de dag.

Tot nu toe moest je er telkens iets voor opzetten/ organiseren. Na de training wordt dit een dagelijkse routine. Daarom kijken we samen naar je mogelijkheden zodat je tijd inruimt voor bewegend leren.

Hierdoor ervaar jij dat je niet hoeft te ‘sjezen’ door je dagplanning en jijzelf niet meer degene bent die het hardst werkt.

Jouw winst is een mooie wisselwerking tussen: de manier van lesgeven waar jíj blij van wordt, waar je in gelooft én de effecten die dat op jouw leerlingen heeft. Je zult zien dat jouw leerlingen beter bij de les blijven, en de leerresultaten omhoog gaan. Door deze manier van werken kom je op een hele coole manier toe aan dat wat je het allerliefste doet: lesgeven.

Na de training heb je:

  • een toolbox waarmee je de leerlingen activeert, enthousiasmeert, succeservaringen biedt en het zelfvertrouwen doet groeien. Je kunt met de toolbox variëren in activiteiten en werkvormen
  • uitgewerkte ideeën zodat je morgen al van start kunt waardoor je het jou minder energie en gedoe kost. Daarnaast zie je direct de veranderingen bij de leerlingen: ze nemen positief deel aan je lessen en kunnen de lesstof goed toepassen in de dagelijkse praktijk

Je investeert in kennis en vaardigheden die jouw passie voor het lesgeven versterken zodat jouw leerlingen actief betrokken en met plezier leren van hun begeleider.

Voor slechts €347,- exclusief BTW krijg je 3,5 uur training in een groep van maximaal 4 professionals


Datum:
Vrijdag 23 september 08.30-12.00 uur live of online te volgen

Reviews