Gratis online INZICHT gesprek

Ben jij professional en wil jij gebruik maken van het GRATIS online INZICHT gesprek? Ik deel graag mijn expertise omtrent de inzet van bewegend leren of ondersteunend tekenen in je klas, begeleiding of eigen praktijk.

  • Loop je vast m.b.t. de ontwikkeling en/of de begeleiding van je leerling?
  • Twijfel je of bewegend leren of ondersteunend tekenen (bij TOS) voor jou van toegevoegde waarde zal zijn?

Ik help je graag.

Hoe werkt het?

In een gratis online INZICHT gesprek met mij (van 20 minuten) kijken we samen naar jouw specifieke situatie en krijg je van mij minimaal twee direct toepasbare tips.
Iedere maand selecteer ik slechts 3 aanmeldingen.
Let op: in de vakanties zijn er geen GRATIS online inzicht gesprekken

Vul je gegevens in via de aanmeldknop. Na ontvangst krijg je een korte vragenlijst toegestuurd en maken we een afspraak. Door die vragenlijst vooraf in te sturen kan ik mij optimaal voorbereiden en jou het beste voorzien van het meest passende advies en bruikbare tips.
Zo kunnen we de tijd het meest effectief gebruiken.

PS. Heb je binnen 2 werkdagen nog geen reactie vernomen? Check dan je ongewenste items, zit daar geen mail van mij in? Dan mag je contact opnemen met linda@rtpraktijk-inzicht.nl.